Ιδιωτικά Πολυιατρεία ΕΛΠΙΣ

SPINNER_LOADING_ALT

Τηλέφωνο:
24210 36 090

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Ουρολογικό - Ανδρολογικό Ιατρείο του Πολυιατρείου ΕΛΠΙΣ ασχολείται με την μελέτη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος ανδρών και γυναικών συστήματος (νεφρών, ουρητήρων, ουροδόχου κύστης και ουρήθρας), καθώς και των παθήσεων του γεννητικού συστήματος του άνδρα (όρχεων, επιδιδυμίδων, σπερματοδόχων κύστεων και εκσπερματιστικών πόρων, προστάτη αδένα και πέους).

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ανδρολογία, που ασχολείται με παθήσεις του γεννητικού συστήματος του άνδρα (προστάτης, όρχεις, πέος), όπως προβλήματα γονιμότητας (κιρσοκήλη, προστατίτιδα κ.α.) και σεξουαλικής λειτουργίας (στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση, έλλειψη επιθυμίας, ανατομικά προβλήματα / κάμψεις πέους, κ.α.).
  • Ουρογεννητική Ογκολογία, που περιλαμβάνει τους όγκους νεφρών, ουρητήρων, κύστης, προστάτου, όρχεων και πέους.
  • Νευροουρολογία, που ασχολείται με ουρολογικά προβλήματα απότοκα νευρολογικών παθήσεων, όπως σκλήρυνσης κατά πλάκας, διαβητικής νευροπάθειας, κακώσεων σπονδυλικής στήλης, κ.α.
  • Γυναικολογική Ουρολογία, που ασχολείται με τις διαταραχές της ούρησης των γυναικών, όπως ουρολοιμώξεις, ακράτεια ούρων, κυστεοκήλη, κ.α.
  • Ενδοουρολογία, που ασχολείται με την αντιμετώπιση της λιθίασης του ουροποιητικού, και παθήσεις του προστάτη (TURis)  καθώς και άλλων ουρολογικών παθήσεων με τη χρήση ενδοσκοπίων, λαπαροσκοπίας και ρομποτικής χειρουργικής.
  • Παιδιατρική Ουρολογία, που ασχολείται με τις ουρολογικές παθήσεις των παιδιών, όπως κρυψορχία, κυστεουρητηρική παλινδρόμηση, υποσπαδίας, κ.α.